HERPADEX
CS EN
Základní informace
Epicrates alvarezi
Argentinian Rainbow Boa
ŘíšeAnimalia
KmenChordata
TřídaPlazi
ŘádŠupinatí
ČeleďHroznýšovití
RodHroznýšovec
- Anglický název
- Argentinian Rainbow Boa
- Alternativní názvy
- Argentinische Regenbogenboa, Chaco Rainbow Boa
Výskyt a prostředí
- Biotop
- Les, Savana, Křoviny
- Mikrohabitat
- Stromový, Suchozemský
Velikost a vzhled
- Délka těla
- max 1 613 mm
- Délka od čenichu ke kloace
- max 1 443 mm
- Hmotnost
- max 1 883,7 g
Biologické vlastnosti
- Délka života
- max 16,9 let
- Aktivita
- Noční
- Přirozená potrava
- Masožravec
Rozmnožování a vývoj
- Způsob rozmnožování
- Živorodý
- Velikost snůšky nebo počet mláďat
- 8–15 ks
Zdraví a bezpečnost
- Jedovatost
- Ne
Zdroje informací
- Zdroje biologických údajů
- Catalogue of Life, eol traitbank, ReptTraits, SquamBase
- Odkaz na původní dokumentaci
- Catalogue of Life · 6FR56 · COL26.10
- Odkaz na původní dokumentaci
- eol traitbank · eol-2b1a6945e807cb8f26a5d28f00d1aab20ae38efbd77156a3c75f0e40e77d
- Odkaz na původní dokumentaci
- ReptTraits · figshare-v4
- Odkaz na původní dokumentaci
- SquamBase · 13819 · dryad-v5